Anita Szabo:

Daglig leder. Utdannet hundefrisør hos Marina´s Hundfrisering & Hundfrisörskola i Sverige i 2011. Startet opp Bisken Hundefrisør i 2011.

Utdannet instruktør hos Nordby´s Hundesenter i 2004. Har hatt hunder siden 1997. Holdt kurs og jobbet på forskjellige hundehotell men jobber nå fulltid i Bisken Hundefrisør. Selv gått utallige kurs med egne hunder. Konkurrert i lydighet, agility, rallylydighet samt vannprøver. Vært innom bruks/søksarbeid samt massasje for hund. Utdannet instruktør på nytt hos Nordby's Hundesenter i 2017.

Akkurat nå eier Anita en Newfoundlandshund som trenes i vann og lydighet samt har blitt utdannet til besøkshund.

Anita leser adferd hos hundene godt og har "snudd" flere hunder som nå synes klipping er helt trygt og greit. Anita jobber fulltid.

Mathilde Bruer:

Utdannet hundefrisør mars 2016 gjennom Bisken Hundefrisør. Instruktørutdanning fra NKK trinn 1 i 2014.

Mathilde har hatt hunder siden 13 års alder, den første en Border Collie, og har trent og konkurrert i lydighet og agility samt trent andre hundesporter. Nå har hun en Powder Puff samt en kinesisk nakenhund som hun er aktiv med innenfor agility, lydighet og utstilling.

Mathilde håndterer hundene på en trygg og rolig måte og er veldig stødig på hånda. Mye erfaring med lang pels. Hun er god på nervøse hunder og har mange kunder som nå kommer logrende inn døra og syns det er helt greit å klippe seg. Mathilde jobber fulltid.