Fotograf: Glenn Håvard Sønju

 

Anita Szabo:

Daglig leder. Utdannet hundefrisør hos Marina´s Hundfrisering & Hundfrisörskola i Sverige i 2011. Startet opp Bisken Hundefrisør i 2011.

Utdannet instruktør hos Nordby´s Hundesenter i 2004. Har hatt hunder siden 1997. Holdt kurs og jobbet på forskjellige hundehotell men jobber nå fulltid i Bisken Hundefrisør. Selv gått utallige kurs med egne hunder. Konkurrert i lydighet, agility og rallylydighet. Vært innom spor og redningsarbeid i vann, samt massasje for hund. Utdannet instruktør på nytt hos Nordby's Hundesenter i 2017.

Har et ekstremt svakt hjerte for omplasseringshunder og eier nå omplasseringshund nr to, Zola, som er blanding av Flatcoat og Schäfer.

Anita leser adferd hos hundene godt og har "snudd" flere hunder som nå synes klipping er helt trygt og greit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ina Marie Øren Lunde:

Utdannet hundefrisør hos Bisken hundefrisør oktober 2018.
Hun ble ferdig utdannet hundetrener med spesialfelt adferd -og problemløsning ved innlandet hundesenter høsten 2017, og har erfaring med å holde adferdskonsultasjoner, privattimer og mindre kurs. Ina har selv tre hunder som hun bruker til spor, oppbygning av muskler ved hjelp av weightpull, balansetrening og koordinasjonstrening, sammen med stor vekt på mental aktivisering og å utnytte hundenes instinktive egenskaper. Hennes flokk består av Bella som er en huskyblanding, Chiara som er en molosserblanding og Boul som er en chihuahua. Hun har også blitt født og oppvokst med hunderasene Amerikansk Akita, Alaskan Malamute og Kinesisk Nakenhund.

Ina har god kunnskap om hund, strever etter å holde seg oppdatert innenfor hundeverden og har stor kjærlighet og tålmodighet ovenfor våre firbente venner. Hun jobber utelukkende med positive treningsmetoder som bygger på hundens språk og gradvis tilnærming/desensitivisering, og har en positiv og rolig energi som gjør at hun kommer godt overens med hundene som kommer inn til salongen vår.