Fotograf: Glenn Håvard Sønju

 

Anita Szabo:

Daglig leder. Utdannet hundefrisør hos Marina´s Hundfrisering & Hundfrisörskola i Sverige i 2011. Startet opp Bisken Hundefrisør i 2011.

Utdannet instruktør hos Nordby´s Hundesenter i 2004. Har hatt hunder siden 1997. Holdt kurs og jobbet på forskjellige hundehotell men jobber nå fulltid i Bisken Hundefrisør. Selv gått utallige kurs med egne hunder. Konkurrert i lydighet, agility og rallylydighet. Vært innom spor og redningsarbeid i vann, samt massasje for hund. Utdannet instruktør på nytt hos Nordby's Hundesenter i 2017.

Har et ekstremt svakt hjerte for omplasseringshunder og eier nå omplasseringshund nr to, Zola, som er blanding av Flatcoat og Schäfer.

Anita leser adferd hos hundene godt og har "snudd" flere hunder som nå synes klipping er helt trygt og greit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ina Marie Øren Lunde:

Utdannet hundefrisør hos Bisken Hundefrisør oktober 2018.

Utdannet hundetrener/adferdskonsulent med spesialfelt adferd og problemløsing hos Innlandet Hundesenter i 2017. Hjulpet flere ekvipasjer med konsultasjon/problemløsing.

Ina har blandingshundene Bella og Chiara og er oppvokst med Malamute, Akita og Kinesisk Nakenhund. Med egne hunder jobber hun med bruks og trekk. Ina er opptatt av mental aktivisering og god oppbygging av kropp og balanse. Ina jobber utelukkende med positive treningsmetoder.

Ina har en positiv og rolig energi og kommer godt overens med våre kunder på salongen.