GRUNNPRIS kr. 600,-/timen. Evnt tillegg kr 200,-/timen for ekstra tykk/skitten/flokete pels.

Vi avregner for hvert påbegynte kvarter. Dette gjelder også

tid vi bruker på å gi råd, sette opp ny time osv.

Kloklipp kr. 50,- (hver 5.gratis)

Avbestillingsgebyr kr 600,- dersom timen avbestilles senere enn 24 timer før.

Mandagstimer må avbestilles senest kl 12 fredagen før.

Oppbevaring av hund uten avtale om dette, kr 800,-/timen.

Tips for stell av hunden hjemme:

Har hunden mye floker blir flokene verre ved bad. Klipp/børst bort flokene før badet.

Skyll hundens poter etter å ha gått tur der det er mye veisalt.

Klipp bort hårene som er under potene så unngår du at det klumper seg sammen med skitt og blir en stor knute/klump imellom tredeputene og tærne.

Bruk gjerne litt balsam på hunder med lang pels/myk pels. Strihårede hunder skal ikke ha balsam, heller ikke pudler/andre krøllete raser som skal være "fluffy".

Føn og børst hunden etter bad så unngår du floker og evnt. våteksem. (Ikke la hunden "selvtørke" inni et håndkle).

Øv på å stelle/håndtere hunden fra den er valp. Ta på tær, negler, hale, ører osv. Gjør det til en kosestund med børsting og godbiter. Det får du igjen for resten av hundens liv!

Det er dessverre ikke mulig å være tilstede under klippetimen, av hensyn til stressnivået hos hundene.

Vår policy:

Vi jobber for hundene og hundenes beste. Vi steller hundene slik som er best for deres pelstype og rase. Vi forbeholder oss retten til å ikke utføre klipper som ikke er helsemessig riktig for hunden!

Kunder som etter oppmøte velger å ikke følge våre råd, og ikke ønsker å få stelt hunden sin alikevel, må betale timen i sin helhet.

En vanlig klippetime foregår slik:

Vi grovklipper hunden (klipper den ned til omtrent slik den skal se ut og fjerner floker), klipper mellom/inni poter, klipper klør. Så bader vi hunden med shampoo og evnt. balsam. Deretter føner vi hunden, bit for bit mens vi kammer/børster ut hele veien. Til slutt finklipper vi hunden i den frisyren den skal ha, det vil si at vi klipper hele hunden på nytt. Dette gjør at frisyren blir riktig og vokser jevnt ut igjen. Vi sjekker poter på nytt og napper i ørene hvis det trengs. Du får tilbake en hund som er flokefri og ren, og med en frisyre som er mest mulig lik rasestandard. (Andre ønsker er selvfølgelig velkomne!)

Nappehunder bades ikke. -og bør ikke bades ca 1 uke før og etter timen.

Ønsker du ikke bad i forbindelse med klipp, eller hunden din må ha allergi-shampoo, gi beskjed. Skitne eller flokete hunder blir badet uansett, samt hunder som må fønes/børstes for å lage frisyre, eks. pudler/bichon frise. Det blir et bedre resultat dersom vi bader hunden før klipp uansett rase.

Viktig å huske på før innlevering av hunden:

-hunden skal være godt luftet, og pelsen tørr og renest mulig.

-gi beskjed dersom hunden har sykdommer/allergier/lus/den biter/ eller andre ting vi bør vite før håndtering av hunden.

-uhell kan skje, vi kan skade hundene hvis de spreller, eller hundene kan skade oss, derfor er hundene (og vi) forsikret under frisørtimen, dette gjelder likevel ikke dersom hunden har sykdommer/allergier/anfall osv. som det ikke er gitt beskjed om.

-hunden bør være så utbørstet som mulig hvis vi skal lage riktig frisyre.

-oppbevaring av hunden utover klippetiden må avtales på forhånd. Hunder som ikke blir hentet etter klippetimen sin, belastes med kr 800,-/timen. Hunder som ikke blir hentet i det hele tatt leveres inn til de rette instanser.

-vi tar betalt fra avtalt tid, selv om dere er sent ute. Er dere sene kan det også resultere i at vi ikke rekker lage den frisyren dere ønsker, eller at vi ikke rekker å bade hunden, selv om dette er avtalt.

-er det andre spørsmål, ring for en prat! :)

Fotograf: Glenn Håvard Sønju